За Хотел Езерец

Най-елегантният Хотел в Благоевград

СПА Хотел Езерец в Благоевград е онова прекрасно кътче, сгушено в подножието на Рила планина, подходящо както за почивка и SPA релакс със силата на минералната вода, така и за организиране на бизнес и частни събития.

Отворихме врати през 2004 година и бързо се превърнахме в един от най-предпочитаните хотели в региона, заради професионализма на екипа ни, набора от допълнителните услуги и чувството, което всеки посетител изпитва, бъдейки наш гост. С все повече отдаденост и желание ние не спираме да разкриваме за вас нови хоризонти за SPA почивка сред стил, комфорт и уют.

За да ви осигурим това, от което имате нужда по време на вашето SPA бягство, бизнес или частно събитие, се постарахме да съберем на едно място различни удобства, така че да не ви липсва нищо. Обзаведохме стаите и апартаментите ни, за да ви създадем приятна и комфортна обстановка, в която да се чувствате като у дома си, а за да “нахраним” всички ваши сетива, подбрахме колекция от вина и специалитети, към които няма да остане безразличен всеки ценител на добрия вкус.

Ще ви потопим в нашия SPA център, за да направим идилията още по-пълна и да ви помогнем да се освободите от стреса и да се заредите със здраве и позитивна енергия. Ще ви пленим освен с различните услуги, които нашите висококвалифицирани специалисти и рехабилитатори в областта на физиотерапията ще ви предложат, но и с модерните съоръжения, подбрани с внимание и грижа към вас. За почивката в СПА Хотел Езерец няма значение сезонът, защото топлата минерална вода във външния ни и вътрешен басейн ще ви осигури пълно удоволствие и блаженни моменти.

С мисъл за вас и любов от нас непрестанно се развиваме и допълваме набора от допълнителни активности и развлечения, така че да откриете това което подхожда на предпочитанията и вкуса ви. Вярваме, че всеки наш гост е незаменим и за да се почувствате истински специални, екипът ни от сплотени и вежливи професионалисти ще се погрижи нищо да не ви липсва и да се насладите на пълноценна почивка в СПА Хотел Езерец.

История

2015
Цялостен ремонт на ресторанта на хотела
14.02.2015г. откриване на изцяло обновения основен ресторант, отново с футуристични дизайнерски решения
2014
Приз за Издигане имиджа на българския туризъм
СПА Хотел Езерец Благоевград получава награда за "Издигане имиджа на българския туризъм" по случай 10-тата си годишнина
2014
Приз на БХРА за Градски Четиризвезден Хотел
СПА Хотел Езерец Благоевград получава наградата на БХРА за Градски Четиризвезден Хотел
2012
Ремонт Спа Център
Цялостно дизайнерско обновление на СПА център, лоби бар и фоайе, и част стаи всяка с индивидуален стил.
2006
Приз на БХРА за Градски Тризвезден Хотел
Хотелът е обявен за Градски Тризвезден Хотел на 2006 година в годишните награди на БХРА.
2004
Откриване
СПА Хотел Езерец Благоевград отваря врати през 2004 година и бързо се превръща в най-гостоприемния хотел в Благоевград