За Хотел Езерец

Най-елегантният Хотел в Благоевград

  СПА Хотел Езерец Благоевград е най-елегантния хотел в Югозападна България, който отвори гостоприемно врати през 2004 година. Хотелът е обявен за "Градски Тризвезден Хотел" на 2006 година в годишните награди на БХРА. През 2014 година хотелът отново стана носител на наградите на БХРА за "Градски Четиризвезден Хотел".

СПА Хотел Езерец Благоевград е идеалното място за вашата нощувка, бизнес мероприятие или почивка. Заповядайте в СПА Хотел Езерец Благоевград, за да се насладите на качествено обслужване и незабравим престой. При нас ще можете да се насладите на множество допълнителни услуги, като Спа Център, Лятна градина и Ресторант с уникална кухня, които ще направят престоя Ви още по-приятен. Ако пък сте на тиймбилдинг или бизнес посещение в града, ще можете да се възползвате от конферентната зала за организиране на срещи и мероприятия. При нас можете да отпразнувате и своята сватба или друг празничен повод в Панорамната ни зала или в Лятната градина.

За Гостите на Хотела

Вярваме, че всеки наш гост е незаменим и правим всичко възможно, за да се почувствате истински специални. С радост приемаме посетители от всякакви възрасти, занимания и интереси. Ние ще Ви предложим богат избор от комфортни стаи, качествени услуги и развлечения, за да откриете всичко, което подхожда на предпочитанията и вкуса Ви. Хотелът е готов да посрещне и най-малките ни приятели. Предлагаме детски кът и детска площадка за весели игри на открито. Командированите служители в рамките на командировъчното също са добре дошли!

История

2015
Цялостен ремонт на ресторанта на хотела
14.02.2015г. откриване на изцяло обновения основен ресторант, отново с футуристични дизайнерски решения
2014
Приз за Издигане имиджа на българския туризъм
СПА Хотел Езерец Благоевград получава награда за "Издигане имиджа на българския туризъм" по случай 10-тата си годишнина
2014
Приз на БХРА за Градски Четиризвезден Хотел
СПА Хотел Езерец Благоевград получава наградата на БХРА за Градски Четиризвезден Хотел
2012
Ремонт Спа Център
Цялостно дизайнерско обновление на СПА център, лоби бар и фоайе, и част стаи всяка с индивидуален стил.
2006
Приз на БХРА за Градски Тризвезден Хотел
Хотелът е обявен за Градски Тризвезден Хотел на 2006 година в годишните награди на БХРА.
2004
Откриване
СПА Хотел Езерец Благоевград отваря врати през 2004 година и бързо се превръща в най-гостоприемния хотел в Благоевград