Перлата на Благоевград - СПА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ

АКТИВНОСТИ

Лов и риболов

Стараем се да ви предлагаме различни изживявания – както СПА почивка и релакс, така и разнообразие от активности. Разполагаме със собствено едродивечово ловно стопанство и можем да предложим на своите посетители възможност за организиране на Лов и Риболов.

За повече информация, моля посетете sinanitzahunting.com или позвънете на тел. 0888/787 302

Активности

СПА Хотел Езерец Благоевград разполага със собствено едродивечово ловно стопанство само на 65 км. от хотела.
Заповядайте в Ловно Стопанство „Синаница“ и изживейте един незабравим Лов на Едър или Дребен Дивеч в подножието на Пирин планина
ЛСК „Синаница” е изграден през 2014г. върху част от територията на  Дивечовъден участък „Синаница” ловище 1 и  Дивечовъден участък „Ощавски преслап” в района на дейност на ТП ДГС „Кресна” Надморската височина е от 850 до 1750м.. Дървостоите са средновъзрастни и дозряващи. Разнообразните формации от храстова растителност и богатсвото на полухрастовите и тревни видове с луковична и грудкова коренова система са сравнително добра потенциална естествена хранителна база. Наличието на иглолистни култури създава предпоставка за една относително добра защитна база.
Природните дадености на района създават благоприятна екологична обстановка за развитието на елитни ловни трофеи.
Основните видове дивеч в района са:  дива свиня, сърна, див заек, вълк, лисица, бялка,златка, язовец.
Освен индивидуално ловуване на основните видове едър дивеч, организираме и групов лов на дива свиня.
За повече информация, моля посетете sinanitzahunting.com или позвънете на тел. 0888/787 302

НАШИТЕ СТАИ

НАСТАНЯВАНЕ

За да се почувствате наистина комфортно по време на престоя си при нас, се погрижихме да обзаведем и модернизираме нашите стаи и апартаменти, за да създадем приятна, стилна и уютна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си. На ваше разположение в СПА Хотел Езерец са 23 класик и 22 делукс двойни стаи, 2 делукс апартамента, 1 семеен и 1 VIP апартамент.

358лв.
ВИП суит
288лв.
Фамилен Суит
258лв.
Делукс Джуниър Суит
218лв.
Двойна Делукс Стая
178лв.
Двойна Класик Стая