Перлата на Благоевград

СПА Хотел Езерец

Политика на Спа Хотел Езерец

Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.

Спа Хотел Езерец Гр. Благоевград гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.

ПРАВИЛА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ,НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕ В ХОТЕЛА:

Заявките за резервации се извършват по един от изброените начини:
– Резервация от сайта на СПА ЕЗЕРЕЦ ЕООД –  www.еzeretz.com
– По e-mail: reservations@ezeretz.com
– На телефон 0885 898 008 / 073 88 66 11

След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще Ви потвърдим, ако е възможно Вашата резервацията да бъде направена. При потвърждение на резервацията от страна на Хотела се изисква депозит 50 % плащане по банков път, ако резервацията е направена по телефон. Изисква се предплащане съгласно условията на резервацията; До 5 дни след постъпилото потвърждение от страна на хотела, депозита трябва да бъде преведен.

Данните, необходими за банков превод за авансово плащане, са:

Ezeretz LTD

Банка ДСК ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG70STSA93000024925696 – BGN

IBAN: BG34STSA93000024932164 – EURO

Моля, обърнете внимание, че ако датата на пристигане е по-малко от 5 работни дни след потвърждението, предплащането трябва да бъде направено в рамките на 24 часа! При не предплатен в срок депозит хотелът си запазва правото да анулира резервацията. При предварително прекратяване на престоя, заплатената сума/ аванс, не се възстановява.

При прекъсване или намаляване на престоя по желание на клиента, суми не се възстановяват. Безплатна анулация може да направите до 5 дни преди настаняване на резервация с това условие.

Ако желаете да издадем фактура на фирма, молим наредителят на сумата да бъде самата фирма или допълнително да се свържете с отдел Резервации и  да помолите да Ви бъде издадена фактура на фирма, след като предоставите нужната информация за данните на фирмата.

Хотелът работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освобождаването на стаите е до 12:00ч, настаняването е след 14:00ч. Резервациите се пазят до 24:00 ч. за деня.При пристигане в хотела, гостът е длъжен да представи личен документ-лична карта или паспорт.

Услугата късно напускане след /12:00ч./  или ранно настаняване преди /12:00ч./ се заплаща 70,00лв. за настаняване в Класик стая и 90,00лв. за настаняване в Делукс стая  и се предоставя на гостите само при наличие на свободни стаи в хотела , като освождаването трябва да е не по-късно от 16.30 часа .Стаите се почистват до 16:00ч. Ако сте поставили табела „Не безпокойте“ и след 16:00ч. я смените с „Моля, почистете“, стаята Ви ще бъде почистена на следващия ден. Ако имате нужда от нещо след 16:00 часа, моля попитайте на рецепция номер 9. Смяна

Закуската се сервира в ресторанта на хотела от 7:30ч – 10:00ч. през делничните дни и от 8:00ч – 10:00ч. събота и неделя

Изнасяне на храна от закуската по стаите е забранено. Може да си поръчате Рум сървиз на вътрешна линия на телафон 509 , като се начислява такса от 20% от общата сума на цялата сметка.

Моля оставяйте ценните си вещи и документи в сейфа в стаята. За вещи, оставени без надзор в стаята или на територията на хотела отговорност носи госта.

ЗАПЛАЩАНЕ НА ИЗПОЛЗВАНИ УСЛУГИ

Всички услуги на територията на хотела могат да бъдат използвани срещу посочване на номера на помещението, в което е настанен госта. При консумация в ресторант и / или лоби бар гостът разписва касовата бележка, която съдържа информация за консумацията и номера на стаята. Услугите, използвани в хотела могат да бъдат заплатени или в брой, или с кредитна карта на Рецепция при напускане като всеки гост получава детайлна разпечатка за всички използвани услуги. Ако гостът желае да удължи своя престой и след вече посочена дата за напускане, следва да се свърже с Рецепция относно възможностите за това.

ПАРКИНГ

Моля имайте предвид, че паркоместата зависят от наличността и са ограничени и не могат за бъдат резервирани. Хотелът не носи отговорност за нанесена щета върху автомобила Ви на територията на паркинга.

С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД И БЕЗОПАСНОСТ В ХОТЕЛА СЕ ЗАБРАНЯВА

  1. Пушенето във всички закрити помещения и стаи на Хотела е забранено. При констатирано нарушение, към сметката на стаята ще бъде добавена такса в размер на 100 лв.
  2. Използването на електрически и газови уреди в стаите.
  3. Използването на свещи и други запалими материали.
  4. Предаването на странични лица на ключ-картата от стаята Ви.
  5. Съхраняването в стаите на материали и предмети, опасни за здравето и живота на околните.
  6. Изнасянето и преместването на мебели от стаите.
  7. Нарушаването на общоприетите норми на поведение, агресивното поведение и действия, заплашващи здравето и имуществото на околните.
  8. Повреждането на имущество на хотела.
  9. Паркирането на автомобили на входа и изхода на хотела, както и по начин, който блокира движението.
  10. Пребиваването в хотела с домашни любимци до 4 кг. става само при предварителна заявка и настаняване в Класик стая срещу доплащане на вечер 30,00лв.

Не се разрешава внасянето на храна и напитки по стаите, както и внасянето и консумирането на храни и напитки, закупени извън територията на хотела. Моля, имайте предвид, че всички налични храни и напитки в мини бара са платени. Ако искате да използвате мини бар услугата има ценоразпис на всеки артикул и се намира в папките в стаите, моля уведомете рецепцията при напуска за Вашата кансумация.

ПОЛИТИКА ЗА АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Съгласно българското законодателство, не се предлага и сервира алкохол на гости под 18-годишна възраст.

ДРЕСКОД

Дрескодът на всички обществени места на територията на хотела е неофициален. Гостите се допускат по бански костюми само в басейна и спа зоната на хотела. В съответствие с нашата приятна атмосфера, както и от съображения за сигурност, моля винаги носете панталони в общите части на хотела и ресторанта. Хотелът си запазва правото да не толерира неприемливи нива на шум или поведение на гости. В случай на отказ да се съобразят с изискванията, хотелът си запазва правото да прекрати резервацията, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение

ПОВЕДЕНИЕ

Очакваме всички гости да се държат по приятен и културен начин. Скачания, ругатни и непокорно поведение са оскърбителни за гостите на хотела и могат да бъдат повод за преждеременно освобождаване на стаи и напускане на хотела без право на възстановяване на средства. Спа Хотел Езерецр има политика на нулева толерантност, в случаите на арогантно поведение, спрямо лица в очевидно нетрезво състояние или хаотично такова, при което унищожава или заплашва да унищожи хотелска собственост, причинява или заплашва да доведе до нарушение на обществения ред; откаже или не е в състояние да плати консумирани храни, напитки или услуги. Хотелът си запазва правото да накаже гост или гости, които умишлено или по непредпазивост причиняват увреждане на хотела или обзавеждането. Ако тези щети се установят, след като гостът си е тръгнал, хотелът си запазва правото да се свърже с туроператора или други органи за по-нататъшна помощ. Не се правят изключения. Моля съобразявайте се със следните общи правила:

Деца под 12 годишна възраст трябва да бъдат придружени от възрастен. Децата не трябва да бъде оставени без надзор.

Деца под 12-годишна възраст нямат право да използват някой от асансьорите на хотелa, ако не са придружени от възрастни.

Бягането и тичането по коридорите на хотелa е абсолютно забранено.

Катеренето по оградата, столовете и масите е абсолютно забранено.

Хотелът си запазва правото да не толерира неприемливи нива на шум или поведение на гости.

Всички гости са длъжни да се съобразят с правилата, указанията и устните препоръки на персонала

СНИМАЧНИ ДЕЙНОСТИ

На територията на хотела работи система за видеонаблюдение /с изключение на тоалетните и хотелските стаи . Ползвайки услугите на хотела, Вие се съгласявате с видеонаблюдението.От настаняването си в хотела до неговото освобождаване, всеки гост предоставя право да бъде сниман, видеозаписван, или засниман, без заплащане или възнаграждение.

КЛЮЧ КАРТИ

Спа Хотел Езерец предоставя на гостите си използването на ключови магнитни карти. Всяка карта е индивидуално кодирана за всяка стая. На гостите се гарантира, че никой, с изключение на упълномощените служители, не може да влезе в стаята. Всеки член на персонала има индивидуално определена зона за достъп в хотел, определен в съответствие с неговите отговорности и задължения.При загуба на ключ карта ,моля обърнете се към Рецепция,за да получите резервна. Моля имайте предвид,че загубена или повредена карта се заплаща.

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СПА ЦЕНТЪРА НА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ

-В СПА- центъра се говори тихо,не се вика и не се крещи.
-Не се влиза в сауните без кърпа и с мокри бански.

-Не е разрешено без чехли в СПА центъра.

-Подходящо за плуване облекло, чехли или джапанки се изисква в зоната на басейна.

-Преди да ползвате басейна вземете душ.

-Басейна е препоръчително да се ползва най-малко 2 часа след хранене.

-Хората с отворени рани, обриви, секреция от носа, възпалени очи или превръзки, не се допускат вбасейна.

-Консумацията на храни и стъклени съдове са забранени в зоната около и в басейна.

-Не се допуска в басейна дъвкане, плюене, издухване на носа или уриниране.

-НЕ се скача в басейните и външното джакузи.

-НЕ се допускат в и около басейна деца без придружител!

-Посетителите ще бъдат помолени да напуснат

басейна и Спа зоната , поради следните причини:

-Неправомерно поведение

-Причинява вреда на гости на Спа центъра или нанася имуществени вреди на съоръженията.

При установяване на нанесени материалнищети гостът ще трябва  да я заплати.

Всеки гост има правото да му бъде предоставена едни брой кърпа за ползване в спа зоната на ден.

Всеки гост е длъжен да върне кърпата си на Спа рецепция.

Ако гост желае допълнително кърпа или замяна за нова в рамките на същия ден е нужно да бъде предупреден, че ще бъде таксуван от  5,00лв. (Може да бъде платено на Спа рецепция или начислено на стая)

Замяна на малък халат за по-голям става на Спа рецепция, след като малкият бъде върнат ще му бъде предоставен друг халат, които е по-голям размер.

Замяна на мокър халат ( в период от два дни престой), не може да бъде направено. Във всяка стая има сушилки, където гостите могат да си изсушат халатите и банските си. Ако желаят имат възможност да си вземат нов халат, като ще доплатят от 10,00лв. (Може да бъде платено на Спа рецепция или начислено на стая)

Взимане на детски халат става от Спа рецепция-като служител с длъжен да запише номера на стаята.

Целта ни е намаляването  на огромното количество химични препарати, труд и енергия, които се използвате ежедневно в хотела ни. Постарайте се все повече да опазим околната среда и призовете гостите ни също с разбиране да се присъединят към нашата кауза.

ИЗГУБЕНИ ВЕЩИ

Спа Хотел Езерец, не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати лични вещи. При намерени вещи хотелът се задължава да се свърже с госта и да прати загубената вещ за сметка на собственика. При незаявени и непотърсени вещи в рамките на 30 (тридесет) дни, ще бъдат изхвърлени.

ОПЛАКВАНИЯ, ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ НА СРЕДСТВА И ЩЕТИ

Всеки коментар или жалба по отношение на престоя трябва да се направи във фронт офиса или на управителя на хотела по време на престоя, така че въпросът да бъде решен веднага. Хотелът си запазва правото да таксува гости за причиняване на щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост. Ако щетите излезнат наяве, след като гостът е напуснал, хотелът си запазва правото да удържи такса от кредитната карта на госта, или да изпрати фактура за дължимата сумата по ремонта. Хотелът е предмет на законови проверки, включително, свързани с пожар, лицензиране, развлечения, здравеопазване, хигиена и безопасност. Всички условия се тълкуват в съответствие с българското законодателство.

Гражданска отговорност: Хотелът не поема никаква отговорност за услуги, предоставени от трети страни на гостите.

ЗАСЯДАНИЯ В АСАНСЬОРА

В случай на повдигане, заклещване или при други извънредни ситуации, настъпили по време на предвижването с асансьорите в хотела, трябва да задействате алармените бутони, разположени в кабината на асансьора.

ПОЖАРНА БЕЗОПАСТНОСТ

Мирамар е новопостроен хотел с материали и оборудване от най-ново поколение, които осигуряват надеждна защита и сигурност. Тъй като ние сме много отговорни за безопасността на нашите туристи и персонал, сме взелимного сериозни мерки, за да се предотвратят всякакви пожарни инциденти.Всички служители са преминали обучение по пожарна безопасност и са запознати с противопожарните процедури.На гърба на вратите във всяка стая, както и на всеки етаж до асансьорите, са разположени евакуационни планове. Моля, прочетете ги внимателно.Хотелът е оборудван с детектори за дим в стаите и общите части. Има система за пожароизвестяване (звук и светлина).На всеки етаж и до всеки пожарен кран са разположени пожарогасители и противопожарни шлангове с подходящ размер.

Ако се открие пожар или дим, моля обадете се на рецепция.

ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ – НАВОДНЕНИЯ, ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,  И ДР.

В случай на природно бедствие:

Запазете спокойствие и следвайте инструкциите на персонала. Не изпадайте в паника. Останете на място, където и да сте. Повечето наранявания се случват, когато хората, които влизат или излизат от сградите.

В случай на земетресение се скрийте. Ако сте вътре, застанете под бюрото или масата, срещу вътрешна стена или под вътрешна врата. Стойте далеч от стъкла, прозорци и външни врати. Ако сте навън, останете далеч от сгради, тротоари и електрически кабели. Използвайте стълбите; не използвайте асансьорите. Персоналът на хотела ще ви покаже всички безопасни изходи. След това можете да излезете от сградата.

В случай на земетресение не се използвайте свещи, кибрит или открит пламък. Газовите инсталации може да са повредени и пламъкът да предизвика експлозии или пожари. Ако напуснете стаята си или сградата, бъдете сигурни, че хотелския персонал знае къде се намирате.

ПОСЛЕДИЦИ ПРИ НАРУШЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ХОТЕЛА

В случай на нарушаване на правилата и политиките на хотела, ръководството може да се прибегне до прекъсване на резервацията веднага, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение. От всички гости, служители и представители на туроператорите се очаква да се придържат към тази политика и ръководството на хотела си запазва правото да изгони всяко лице или лица, извършили нарушения срещу тази политика. За допълнителна информация относно хотелската политика и предлаганите услуги, моля вижте в папката, която може да се намери във всяка стая.

НАШИТЕ СТАИ

НАСТАНЯВАНЕ

За да се почувствате наистина комфортно по време на престоя си при нас, се погрижихме да обзаведем и модернизираме нашите стаи и апартаменти, за да създадем приятна, стилна и уютна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си. На ваше разположение в СПА Хотел Езерец са 23 класик и 22 делукс двойни стаи, 2 делукс апартамента, 1 семеен и 1 VIP апартамент.

358лв.
ВИП суит
288лв.
Фамилен Суит
258лв.
Делукс Джуниър Суит
218лв.
Двойна Делукс Стая
178лв.
Двойна Класик Стая