Перлата на Благоевград - СПА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ

Сватбено тържество

Сватбата е един приказен миг от живота, който ние с радост ще направим вълшебен за Вас.
В СПА Хотел Езерец Благоевград ще Ви осигурим романтична обстановка за една приказна сватба и ще се погрижим да направим най-специалния Ви ден повече от прекрасен. Прекрасните ни условия : градина , басейн, два ресторанта, възможност за изнесен ритуал, ще направят Вашия сватбен ден незабравим. СПА Хотел Езерец Благоевград предлага на своите гости настаняване в 45 чудесно обзаведени двойни стаи, 2 апартамента Джуниър суит, и 1 голям Фемили суит. Ще Ви потопим в нашия SPA център с различните услуги и модерни съоръжения, подбрани с грижа към вас. Прекараните мигове в СПА Хотел Езерец и топлата минерална вода във външния ни и вътрешен басейн ще Ви осигури пълно удоволствие и блажени моменти. Градината на хотела е истински оазис от растителност с красива гледка към басейна и близката околност.
Основният Класически ресторант със своите 250 места е най-подходящото място за провеждане на сватбени тържества. Чудесна празнична атмосфера, професионално обслужване и огромен дансинг, на който можете да се забавляват Вашите гости.
Панорамният ресторант с комфортната си обстановка и капацитет от 90 седящи места ще направи Вашето събитие незабравимо!
Лятна Градина е райско кътче, където може да бъде организиран изнесен ритуал за сключване на „Граждански брак” и ритуал за „Добре дошли!” с чаша шампанско , а при желание, можем да Ви предложим и коктейл преди да се настаните в ресторанта.
Сватбените менюта могат да варират в зависимост от компонентите и степените на менюто, като минимумът е в рамките на 60,00лв., което ще бъде уточнено 1 месец преди датата на събитието. Дегустацията е комплимент от нас.
Подреждане на ресторанта по приложена схема за разпределение на Вашите гости, като може да варираме спрямо интериора на ресторанта.
Ресторантът осигурява реквизитите за Ритуал по посрещането на младоженците (мед, сол, бяло платно и менче) и 4 бр. чаши за шампанско – безплатно.
При интерес от Ваша страна, може да Ви предложим услугите на DJ.
За гостите на сватбеното тържество хотелът предлага преференциални цени за настаняване по предварителна резервация.
Окончателното уточнение на броя стаи следва да бъде направено 1 месец преди настаняването по списък и доплащане на окончателния брой стаи, като се предоставя 1 апартамент за младоженците, като комплимент от хотела!
Резервацията за Сватбеното тържество се счита за потвърдена, след като бъде внесен аванс от 2000,00 лв. за сектор ресторант и 50% от цялата сума по резервация за сектор хотел.
За изготвяне на индивидуална оферта, моля свържете се с нас Хотел Мениджър – Моника Югова +359 885 898 009 / F&B Мениджър – Соня Николова +359 885 898 016 или на E-mail: marketing@ezeretz.com

НАШИТЕ СТАИ

НАСТАНЯВАНЕ

За да се почувствате наистина комфортно по време на престоя си при нас, се погрижихме да обзаведем и модернизираме нашите стаи и апартаменти, за да създадем приятна, стилна и уютна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си. На ваше разположение в СПА Хотел Езерец са 23 класик и 22 делукс двойни стаи, 2 делукс апартамента, 1 семеен и 1 VIP апартамент.

358лв.
ВИП суит
288лв.
Фамилен Суит
258лв.
Делукс Джуниър Суит
218лв.
Двойна Делукс Стая
178лв.
Двойна Класик Стая

Тайна оферта!

Възползвайте се от нашата лимитирана оферта и направете запитване сега, като използвате промо код: „Лято ексклузив

Дати *
Име и фамилия *
Email адрес *
Телефонен номер
Промо код *