Перлата на Благоевград - СПА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ

Конференции, семинари и наем зали

СПА Хотел Езерец Благоевград ще ви предложи удобства за провеждане на семинари, симпозиуми, курсове и фирмени мероприятия, презентации, бизнес срещи, приеми, изложения и др. Екипът ни има богат опит в организирането и провеждането на различни събития и може да удовлетвори вашите изисквания, като предостави пълен пакет от услуги, който включва настаняване, хранене, техническо оборудване, музикално оформление, както и специфични условия за всяко конкретно мероприятие. Ако имате необходимост от допълнително техническо оборудване и преводачески услуги, може да ви съдействаме и да изготвим допълнителна оферта според конкретното запитване.

За целите на вашите мероприятия на разположение са 49 модерно оборудвани стаи и апартаменти, основен ресторант (270 места), панорамен ресторант (110 места), лятна градина с барбекю ( 180 места), лоби бар, вътрешен и външен басейн с пул бар, 2 броя напълно оборудвани зали с дневна светлина (100 и 110 места).

За да ви бъдем максимално полезни, осигуряваме персонален координатор за всяко ваше събитие.

Свържете се с нас на +359 885 878 782 и на E-mail: marketing@ezeretz.com.

Ще се радваме да бъдете наши гости!

НАШИТЕ СТАИ

НАСТАНЯВАНЕ

За да се почувствате наистина комфортно по време на престоя си при нас, се погрижихме да обзаведем и модернизираме нашите стаи и апартаменти, за да създадем приятна, стилна и уютна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си. На ваше разположение в СПА Хотел Езерец са 23 класик и 22 делукс двойни стаи, 2 делукс апартамента, 1 семеен и 1 VIP апартамент.

358лв.
ВИП суит
288лв.
Фамилен Суит
258лв.
Делукс Джуниър Суит
218лв.
Двойна Делукс Стая
178лв.
Двойна Класик Стая