Перлата на Благоевград - СПА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ

Зали и оборудване

СПА Хотел Езерец Благоевград ще Ви предложи удобства за провеждане на семинари, симпозиуми, курсове, презентации, бизнес срещи, приеми, изложения и др. Екипът ни професионалисти има богат опит в организирането и провеждането на различни събития и може да удовлетвори вашите изисквания, като предостави пълен пакет от услуги, който включва, техническо оборудване, мултимедийно оборудване, озвучаване, безжичен интернет, настаняване и изхранване. За всяко събитие предлагаме разнообразни видове кафе-паузи. Основния вариант включва кафе, чай и минерална вода цената започва от 7 лв. на човек. По желание предлагаме допълнително натурални сокове, фрешове, безалкохолни напитки, сладки, соленки, кроасани, хапки, сандвичи, плодове.
За целите на вашите мероприятия на разположение са 49 модерно оборудвани стаи и апартаменти, основен ресторант (250 места), панорамен ресторант (90 места), лятна градина с барбекю ( 180 места), лоби бар, вътрешен и външен басейн с пул бар, напълно оборудвани зали с дневна светлина (100 места).
За да Ви бъдем максимално полезни, осигуряваме персонален координатор за всяко ваше събитие.
Зала „Светлина“: Подходяща за семинари, симпозиуми, фирмени мероприятия и бизнес срещи. Цена до 4 часа-350,00 лв./ Цена до 8 часа-590,00лв.
Капацитет: Киносалон – 60 участника; Класна стая – 30 участника; П-образно – 20 участника
Зала „Панорамна“: Подходяща за презентации, бизнес срещи, приеми, изложения и модни ревюта. . Цена до 4 часа-350,00 лв./ Цена до 8 часа-590,00лв.
Капацитет: Киносалон – 80 участника; Класна стая – 60 участника; П-образно – 40 участника
За всяко събитие изготвяме индивидуална оферта, в зависимост от броя гости и услуги, които желаете да ползвате. Очакваме запитванията Ви на +359 885 898 009 – Моника Югова Хотел Мениджър и на E-mail: marketing@ezeretz.com. Ще се радваме да бъдете наши гости!

НАШИТЕ СТАИ

НАСТАНЯВАНЕ

За да се почувствате наистина комфортно по време на престоя си при нас, се погрижихме да обзаведем и модернизираме нашите стаи и апартаменти, за да създадем приятна, стилна и уютна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си. На ваше разположение в СПА Хотел Езерец са 23 класик и 22 делукс двойни стаи, 2 делукс апартамента, 1 семеен и 1 VIP апартамент.

358лв.
ВИП суит
288лв.
Фамилен Суит
258лв.
Делукс Джуниър Суит
218лв.
Двойна Делукс Стая
178лв.
Двойна Класик Стая