Перлата на Благоевград

СПА Хотел Езерец

Най-елегантният хотел в Благоевград

СПА Хотел Езерец в Благоевград е онова прекрасно кътче, сгушено в подножието на Рила планина, подходящо както за почивка и SPA релакс със силата на минералната вода, така и за организиране на бизнес и частни събития.

Отворихме врати през 2004 година и бързо се превърнахме в един от най-предпочитаните хотели в региона, заради професионализма на екипа ни, набора от допълнителните услуги и чувството, което всеки посетител изпитва, бъдейки наш гост. С все повече отдаденост и желание ние не спираме да разкриваме за вас нови хоризонти за SPA почивка сред стил, комфорт и уют.

За да ви осигурим това, от което имате нужда по време на вашето SPA бягство, бизнес или частно събитие, се постарахме да съберем на едно място различни удобства, така че да не ви липсва нищо. Обзаведохме стаите и апартаментите ни, за да ви създадем приятна и комфортна обстановка, в която да се чувствате като у дома си, а за да “нахраним” всички ваши сетива, подбрахме колекция от вина и специалитети, към които няма да остане безразличен всеки ценител на добрия вкус.

Ще ви потопим в нашия SPA център, за да направим идилията още по-пълна и да ви помогнем да се освободите от стреса и да се заредите със здраве и позитивна енергия. Ще ви пленим освен с различните услуги, които нашите висококвалифицирани специалисти и рехабилитатори в областта на физиотерапията ще ви предложат, но и с модерните съоръжения, подбрани с внимание и грижа към вас. За почивката в СПА Хотел Езерец няма значение сезонът, защото топлата минерална вода във външния ни и вътрешен басейн ще ви осигури пълно удоволствие и блаженни моменти.

С мисъл за вас и любов от нас непрестанно се развиваме и допълваме набора от допълнителни активности и развлечения, така че да откриете това което подхожда на предпочитанията и вкуса ви.
Вярваме, че всеки наш гост е незаменим и за да се почувствате истински специални, екипът ни от сплотени и вежливи професионалисти ще се погрижи нищо да не ви липсва и да се насладите на пълноценна почивка в СПА Хотел Езерец.

ИСТОРИЯ

2004
Откриване
СПА Хотел Езерец Благоевград отваря врати през 2004 година и бързо се превръща в най-гостоприемния хотел в Благоевград.
2004
2006
Приз на БХРА за Градски тризвезден хотел
Хотелът ни е обявен за Градски тризвезден хотел през 2006 година в годишните награди на БХРА.
2006
2012
Ремонт на СПА центъра
Цялостно дизайнерски обновихме СПА центъра, лоби бара и фоайето, и част от стаите, всяка от които получи индивидуален стил.
2012
2014
Приз на БХРА за Градски четиризвезден хотел
Хотелът ни получава награда за Градски четиризвезден хотел през 2014 година в годишните награди на БХРА.
2014
2014
Приз за издигане имиджа на българския туризъм
По случай 10-тата ни годишнина СПА Хотел Езерец Благоевград получи награда за "Издигане имиджа на българския туризъм".
2014
2015
Цялостен ремонт на ресторанта на хотела
Открихме изцяло обновения основен ресторант, отново с футуристични дизайнерски решения.
2015
2016
Приз за най-добро комплексно обслужване на Балканите
СПА Хотел Езерец Благоевград с награда от Балканския алианс на хотелските асоциации
2016
2017
Сертификат за СПА център
Получихме сертификат за СПА център от Министерството на Туризма, който ни дава правото да се квалифицираме като СПА Хотел.
2017
2020
Цялостно обновяване на всички категории стаи.
2020

НАШИТЕ СТАИ

НАСТАНЯВАНЕ

За да се почувствате наистина комфортно по време на престоя си при нас, се погрижихме да обзаведем и модернизираме нашите стаи и апартаменти, за да създадем приятна, стилна и уютна обстановка, в която ще се почувствате като у дома си. На ваше разположение в СПА Хотел Езерец са 23 класик и 22 делукс двойни стаи, 2 делукс апартамента, 1 семеен и 1 VIP апартамент.

358лв.
ВИП суит
288лв.
Фамилен Суит
258лв.
Делукс Джуниър Суит
218лв.
Двойна Делукс Стая
178лв.
Двойна Класик Стая